Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dozimetru de vibratii pentru intregul corp SV100A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SVANTEK
Out Of stock
Descriere
SV 100A este un dispozitiv wireless de contorizare a expunerii corpului uman la vibratii, potrivit pentru masuratori ale intregului corp, in conformitate cu ISO 2631-1. De asemenea, este potrivit pentru masuratori atat pe scaun, cat si pe spatarul scaunului, dispozitivul folosind cea mai recenta tehnologie si este foarte usor de utilizat. Instrumentul este echipat cu 4 butoane si un mic afisaj OLED care permite configurarea de baza pe teren.

Dispozitivul este echipat cu detectoare RMS si RMQ, ceea ce permite calcularea expunerii zilnice la vibratii A(8) pe baza RMS si VDV simultan. Toate rezultatele masuratorilor sunt stocate intr-o memorie interna mare, de 8 GB, care permite inregistrarea continua pe perioade lungi. Interfata standard 2.0 USB permite descarcarea rapida a datelor si este folosita si pentru reincarcarea bateriei.

Pentru utilizatorii avansati, SV 100A ofera o analiza de frecventa in 1/1 sau 1/3 de octave si inregistrarea semnalului in domeniul timpului in forma de unda in conformitate cu ISO 2631-5, care este compatibil cu software-ul. SV 100A este complet configurabil cu software-ul  Supervisor. Poate fi configurat rapid si usor pentru toate filtrele de ponderare cerute de standardele ISO.

SV 100A masoara expunerea la vibratii A(8) si valoarea totala a vibratiilor (VECTOR) in conformitate cu ISO 2631-1 si Directiva UE privind vibratiile. Rezultatul A(8) este dat in: m/s2 (RMS), m/s1,75 (VDV) si Puncte.

SV 100A monitorizeaza timpul ramas pana la limite si activeaza alarma cand limitele sunt atinse.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati sau sa vizitati site-ul nostru www.vibratii-acustica.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura