Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor de vibratii corp uman SV106D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SVANTEK
Out Of stock
Descriere
Analizorul de vibratii SV106D este destinat pentru masurarea vibratiilor la corpul uman pe sase canale analogice de intrare.
Instrumentul este in conformitate cu standardul ISO 8041:2017, ISO 2631-1,2 & 5 si ISO 5349, directiva 2002/44/EC.

Analizorul permite masurari simultane cu doua accelerometre triaxiale (de exemplu: masuratori triaxiale pentru ambele maini sau masuratori de vibratii triaxiale de sezut combinat cu cele de la mana sau brat).

Sunt disponibile valorile vibratiilor RMS, Varf, Varf-Varf, VDV, MTVV, sau rezultale dozei de vibratii A(8), AEQ precum si toate filtrele de ponderare necesare pentru masuratorile la intreg corpul uman HVM.
Datorita puterii mari de calcul a procesorului de semnal digital, aparatul SV 106 poate efectua analiza in timp real pe 1/1 sau 1/3 octave.
Dupa cum este definit de ISO 8041, un analizor de vibratii umane (HVM) este un dispozitiv care utilizeaza un traductor vibrational, un procesor de semnal si un afisaj pentru a masura raspunsul uman la vibratii. HVM este de obicei utilizat in masuratorile vibratiilor mana-brat pentru a preveni HAVS. In intregul corp, acestea sunt de obicei utilizate pentru calcularea valorii dozei de vibratie.

Ce este vibratia umana?

Vibratiile umane sunt vibratii mecanice care sunt transmise direct corpului uman de catre diferite utilaje, scule, echipamente etc. afectand in moduri diferite diverse tesuturi . Exista trei tipuri de vibratii umane:

vibratii mana-brat (ISO 5349);
vibratii ale intregului corp (ISO 2631);
vibratii de joasa frecventa a intregului corp in intervalul de frecventa de la 0,1 Hz la 0,5 Hz (ISO 2631).

SvanPC++ este un software avansat pentru PC care accepta instrumente de masurare SVANTEK, inclusiv seriile SV10x, SVAN95x si SVAN97x. Functionalitatile si capabilitatile extinse implementate in aceasta aplicatie avansata fac din fiecare dispozitiv SVANTEK un sistem de masurare usor de utilizat si complet.

Pentru a oferi utilizatorilor instrumentul perfect personalizat, puternic si sofisticat, software-ul SvanPC++ a fost impartit in mai multe module specializate, distincte prin campurile de aplicatii.
Modulul principal este gratuit si ofera functii precum descarcarea datelor de masurare de pe instrumente pe computer, crearea setarilor de masurare, recalcularea de baza Leq / RMS, rezultatele masuratorilor in text, tabel si forma grafica de prezentare, exportul datelor pe foaia de calcul sau editorul de text aplicatii.
Versiunea de baza a SvanPC++ poate fi extinsa cu module optionale: Monitorizarea mediului, Acustica cladirii sau Comunicarea la distanta.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si sa vizitati site-ul nostru www.vibratii-acustica.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura