Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dozimetru acustic clasa 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SV 104
Out Of stock
Descriere
Dozimetrul SV 104 este o noua abordare revolutionara a monitorizarii zgomotului si securitatii la locul de munca oferind comentarii vocale si functii de inregistrare a evenimentelor audio care reprezinta un nou concept intr-un instrument de aceasta dimensiune.

Datele de masurare sunt stocate in siguranta in memoria mare de 8 GB, iar ecranul OLED afiseaza informatii atat in forma text cat si grafica si ofera o vizibilitate excelenta chiar si in lumina puternica.
Acest dozimetru personal are un microfon robust 1/2 MEMS care permite calibrarea usoara utilizand cele mai comune dispozitive de calibrare acustica.

SV 104 este un dozimetru fara cablu si este in mod obisnuit atasat de umarul utilizatorului, aproape de ureche folosind clemele de montare furnizate. Instrumentul functioneaza impreuna cu software-ul dedicat pentru sanatate si securitate Svantek. Preturile de pe site sunt cu titlu informativ, pentru oferte personalizate/ detalii despre produs vizitati site-ul nostru www. vibratii-acustica.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura