Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Calibrator SV 111

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SVANTEK
Out Of stock
Descriere
SV 111 este un calibrator de vibratii conceput pentru calibrarea  diferitelor tipuri de accelerometre la diferite frecvente de la 16 Hz pana la 640 Hz. In functie de frecventa selectata, utilizatorul poate selecta un nivel de calibrare de la 1 1 m/s2 la 10 m/s2. Proiectarea calibratorului se bazeaza pe accelerometru de referinta triaxial incorporat si shakerul controlat prin microprocesor. Dupa cerinta ISO 8041, accelerometrul de referinta masoara vibratiile axei incrucisate / transversale pentru a detecta interferentele pe semnalul de calibrare. Defectiunile cauzate de vibratiile transversale sunt indicate de trei LED-uri de pe panoul calibratorului. Aceasta solutie unica asigura stabilitatea excelenta a nivelului si frecventei de calibrare, independent de masa obiectului de testare. Shakerul poate fi incarcat cu greutate mare de pana la 1 kilogram.

Este detectata orice fixare necorespunzatoare a obiectelor  si indicata automat de LED-urile de pe panoul calibratorului, oferind informatiile despre directia care trebuie corectata.

Pentru verificari de calibrare a senzorilor triaxiali este disponibil un set de adaptoare dedicate, inclusiv un adaptor special pentru senzorii Svantek pentru intregul corp (placute pentru scaune) pentru montare directa pe shaker. Si alte tipuri de traductoare de vibratii pot fi fixate in mod convenabil folosind stift de montare, disc de montaj sau adaptor dedicat.

Carcasa robusta si bateria incarcata incorporata imbunatatesc caracteristicile exceptionale ale acestui echipament de noua generatie.

Caracteristici:

- Calibrare de frecventa joasa la 15.92 Hz instrumentelor HVM care indeplinesc ISO 8041 si in cazul vibratiilor la cladiri DIN 4150-3
- Calibrare usoara la toate tipurile de traductoare de vibratii pentru acceleratie, viteza si deplasare la 79.6Hz si 159.2Hz
- Pana la 1 kilogram capacitate de incarcare
- Detectarea defectelor calibrarii
- Nivelul de vibratii selectabil cu un cuart multifrecventa controlat
- Traductor de referinta triaxial
- Afisajul arata: frecventa, magnitudinea si erorile
- Baterie reincarcabila pentru 20 de ore de functionare continua
Trimite mesaj
Din Gura in Gura