Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie de monitorizare vibratii si zgomote SV 258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SV 258 PRO - SVANTEK
Out Of stock
Descriere
Statia de monitorizare a vibratiilor SV 258 PRO este dedicata masurarii vibratiilor la cladiri si utilizeaza metode bazate pe viteza la varf a particulelor si frecventa dominanta (Peak Particle Velocity PPV and Dominant Frequency).

Este posibila Masurarea vibratiilor la corpul uman in cladiri datorita faptului ca programul permite masurarea simultana a vitezei si acceleratiei vibratiilor in doi pasi independenti de inregistrare.

In plus, este posibila efectuarea masuratorilor de zgomot in clasa 1.

Utilizatorii pot utiliza setari predefinite compatibile cu standardele utilizate in mod obisnuit, cum ar fi DIN 4150-3 sau BS 7385-2 sau pot configura o curba a criteriilor bazate pe analiza FFT sau 1/3 Octave in conformitate cu standardele locale.

Istoricul masuratorilor vibratiilor de tip WAV este stocat pentru toate cele trei canale si este utilizat pentru verificarea surselor de vibratii. Post-analiza exacta a frecventei semnalului este disponibila in programul SvanPC++.

Modemul incorporat GSM transmite datele masurate catre serverul SvanNET unde utilizatorul are acces la datele curente, fisierele cu date istorice si poate genera si un raport de masurare.

Sistemul genereaza notificari prin SMS si e-mail, precum si alarme vizuale si auditive (lampa de alarma optionala). In plus, fata de declansatoarele simple, din valorile PPV sau LEQ, pot fi configurate alarme de la curbe standard (de ex. DIN 4150-3) sau curbele personalizate bazate pe FFT sau 1/3 octave.

Este posibila deplasarea curbei de criterii in sus sau in jos, astfel incat alarma sa fie generata mai devreme sau mai tarziu. Timpul si valoarea alarmei sunt memorate impreuna in memoria statiei.

Caracteristici principale

Masoara simultan viteza la varf a particulelor (PPV) si valoarea dozei de vibratie (VDV), Respecta DIN 4150-3 si BS 7385-2, Curbele utilizatorului in benzi FFT si 1/3 Octave, Analiza 1/3 octave PEAK, RMS sau MAX , Inregistrare forma de unda WAV, Acces on-line Masurarea tri-axiala a vibratiilor plus zgomotul din clasa 1, Vibratia corpului uman in cladiri in conformitate cu ISO 2631-1, BS 6472 si DIN 4150-2., Sistem de monitorizare portabil , Husa impermeabila, Alarme prin SMS si E-MAIL, Baterie interna sau sursa externa de alimentare DC, Pregatit pentru conectarea directa a panoului solar, Incarcator rezistent la apa, Conexiunile cablurilor sunt robuste si rezistente la apa
Principalele aplicatii:
Vibratii la constructii,
Vibratii ale masinilor rutiere si industriale,
Masuratori de sunet,
Zgomot ambiental,
Acustica cladirilor,
Infrasunete,
Nivel ridicat/redus de zgomot,
Vibratia mana-brat,
Vibratii pe intreg corpul uman.
Mai multe detalii pe www.vibratii-acustica.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura