Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de echilibrare dinamica prin curele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MED
Out Of stock
Descriere
Vibratiile mari datorate dezechilibrului, duce la degradarea ungerii si cresterii fortelor in lagare, la o uzura prematura a acestora si chiar la deteriorarea fundatiilor de beton.

Masina de echilibrare are antrenare prin curele sau cuplaj.

Masina de echilibrare dinamica MED este utilizata pentru echilibrarea rotoarelor de dimensiuni si greutati medii ale urmatoarelor echipamente industriale: motoare electrice, ventilatoare, compresoare, pompe, arbori, roti dintate, role etc.

Pe masina pot fi efectuate echilibrari statice – intr-un plan sau echilibrari dinamice – in doua plane.
Masina este in conformitate cu standardele: SR ISO 1925 /1995 – Echilibrare, SR ISO 1940/1995 – Conditii de calitate pentru echilibrarea rotoarelor rigide. Determinarea dezechilibrului rezidual. Pot fi echilibrate o gama diversificata de rotoare: in consola, rotoare intre lagare, rotoare uniforme si neuniforme etc.

Parti componente principale:
- Standul mecanic compus din: batiu, suport lagare, lagare flexibile si mobile si dispozitivele de siguranta.
- Partea de antrenare prin cuplaj bicardanic este compusa din: motorul electric, transmisie prin curele sau reductor (dupa caz) arbore principal de antrenare, cuplaj bicardanic de diferite dimensiuni si optional convertizor de frecventa
- Sistem de achizitie de date pentru echilibrarea statica si dinamica
- Calculator pentru achizitie de date cu monitor color si imprimanta A4
- Accesorii optionale: Cantar electronic cu precizia de 0,1 grame, pentru cantarirea contragreutatilor de echilibrare, Trusa de chei, Instrumente de masura si control (ceasuri comparatoare, subler digital, ruleta etc.), Manuale de utilizare.

Optional masina poate fi livrata cu convertizor de frecventa care este prevazut cu taste digitate si monitor LCD. Se pot afisa: frecventa, turatia motorului sau a rotorului de echilibrat (rpm), curentul de iesire, tensiunea de iesire, ultimele alarme, parametrii sistemului.

Sistemul de achizitie de date pentru echilibrarea statica si dinamica a rotoarelor - specificatiile le puteti gasi la Masinile de echilibrare dinamica prin curele.

Calculator pentru achizitie de date cu monitor color
Calculator PC, tastatura, mouse optic, monitor, Windows XP, imprimanta A4

Masina de echilibrare si accesoriile pot fi utilizate numai de un personal specializat, utilizarea necorespunzatoare a standului putand duce la rezultate incorecte cu repercursiuni asupra activitatii de mentenanta si chiar accidente umane.

Oferim punerea in functiune a masinii, instruirea personalului si service in garantie si post-garantie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura