Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pregatit pentru viitor

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sonometru clasa 2 SVAN973

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SVANTEK
Out Of stock
Descriere
Sonometrul de clasa 2 este un dispozitiv de masurare a zgomotului care respecta standardele IEC 61672 clasa 2. Acesta are un microfon, un preamplificator, un procesor de semnal si un afisaj care afiseaza rezultatele zgomotului. Specificatia clasei 2 este foarte asemanatoare cu specificatia sonometrului de clasa 1, dar cu limite de acceptare diferite si o gama diferita de temperaturi de functionare. Limitele de acceptare ale clasei 2 sunt mai mari sau egale cu cele ale clasei 1.
Sonometrul SV 973 clasa 2 respecta standardul IEC 61672 si este prevazut cu o garantie pe viata pentru microfonul MEMS. Deoarece microfonul extern este construit din doua microfoane MEMS, acesta poate detecta sunete de pana la 141 dB varf si de pana la 25 dB in prezenta unui zgomot de fond redus.
Cu functia de autocalibrare, sonometrele pot fi calibrate rapid pe teren cu ajutorul unui calibrator acustic, imediat ce microfonul este introdus in calibrator. Zonometrul poate fi calibrat la doua niveluri: 94 dB si 114 dB.
Ponderile de frecventa ale SV 973 indeplinesc criteriile de performanta ale tipului 2, permitand utilizarea acestuia pentru majoritatea aplicatiilor in care nu este necesara o gama de frecvente de clasa 1, pana la 10 kHz.
Functia de transmisie vocala STIPA si functia de timp de reverberatie RT60 din cadrul sonometrului de tip 2 poate fi utilizata pentru a masura nivelurile sonore in scoli sau in sistemele de alarma pentru anunturi publice. Aplicatia mobila BA Assistant va permite sa efectuati procedura
Pentru mai multe detalii accesati www.vibratii-acustica.ro si nu ezitati sa ne contactati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura